Coffee with a Cop is in Bergen op Zoom wel van start gegaan
Coffee with a Cop is in Bergen op Zoom wel van start gegaan (Foto: )

Geen 'coffee with a cop' in de gemeente Tholen

THOLEN - 'Coffee with a Cop' komt niet naar de gemeente Tholen. Dat laat het gemeentebestuur weten op vragen van Theo Korevaar (SP).


In verschillende steden in Nederland nemen wijkagenten op vaste tijden plaats in een kantine van een wijkhuis of een McDonalds, zodat mensen uit de buurt onder het genot van een bakje koffie zaken uit de wijk kunnen bespreken. Theo Korevaar wilde van het gemeentebestuur weten of men op de hoogte is van dit idee en of dit ook in Tholen vorm kan krijgen.

Het gemeentebestuur laat weten dat de politie deze werkwijze kiest om speciaal met jongeren in aanraking te komen, vandaar ook de keus voor McDonalds. Binnen de gemeente Tholen past men andere methoden toe om als wijkagenten in contact te komen met de jeugd en wijkbewoners. Om deze redenen vindt het college het niet opportuun om dit binnen onze gemeente verder op te tuigen. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief