Afbeelding

Nieuw onderkomen voor Begrafenisonderneming Amissio

Bedrijvig Nieuws

THOLEN - Na vier jaar te zijn gevestigd aan de Molenvlietsedijk 6 in Tholen heeft Begrafenisonderneming Amissio per 1 augustus 2014 het uitvaartcentrum gekocht aan de Prins Bernhardstraat 2 in Tholen. Alle faciliteiten zijn nu op één plek en kunnen de mensen nog beter van dienst zijn.

Twee mooie opbaarkamers, verzorgingsruimte om de overledene te kunnen verzorgen als dit thuis of op de plaats van overlijden niet mogelijk is door omstandigheden. Tevens is er een aula waar een condoleance of uitvaartdienst gehouden kan worden voor ongeveer 150 personen. Het pand heeft een nieuwe look gekregen met een warme uitstraling. Amissio heeft ook 24 uur rouwkamers aan de Molenvlietsestraat 4 te Tholen.

De nabestaanden krijgen een sleutel van de kamer waar hun dierbare is opgebaard en kunnen op eigen wijze afscheid nemen op alle tijden. Omdat Amissio een ieder de gelegenheid wil geven om het uitvaartcentrum te bekijken, wordt zaterdag 11 oktober van 15.00 tot 17.00 uur een open middag gehouden.

Uitvaartcentrum Amissio hoopt een ieder te verwelkomen op het adres: Prins Bernhardstraat 2, 4691 GC Tholen. Tel. 06 41826826 – 06 41826925.

 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief