snerttocht-medium
snerttocht-medium (Foto: )

Achtste editie van Kommetje Snerttocht in Smerdiek

SINT MAARTENSDIJK - Wandelsportvereniging Oosterscheldestappers organiseert op zaterdag 8 december de Kommetje Snerttocht. Deze keer is gekozen voor vier afstanden, namelijk 5-7,5-15 en 25 kilometer. De start en finishlocatie is Hotel Kom op de Markt in Sint Maartensdijk.


De routes laten de mooiste plekjes zien in en rondom het mooie dorp. De 15 en 25 kilometer is meer bedoeld voor de geoefende wandelaar en de 5 en 7,5 kilometer is meer geschikt voor de jeugdige of de recreatieve wandelaar. De diverse afstanden die gelopen worden zijn met blauwe pijlen aangegeven en bij de start krijg je ook nog een routebeschrijving. Er wordt voornamelijk over verharde wegen gelopen maar ook langs de natuurgebieden in de Pluimpot.

Er kan gestart worden vanaf 9:00 uur en de sluitingstijd is 17:00 uur. Bij terugkomst staat er voor iedere wandelaar een kop heerlijke snert klaar. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Diverse vacatures

regio Midden Zeeland

Diverse vacatures

Middelharnis

Diverse vacatures

Goes

pedagogisch medewerker m/v

Putte / Hoogerheide

Diverse vacatures

Halsteren

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief