(Foto: Josien Mathlener)

Kinderen Oud-Vossemeer beleven de Koningsspelen

OUD-VOSSEMEER - De drie basisscholen in Oud-Vossemeer doen op 12 april mee aan de Koningsspelen op het terrein van VV Vosmeer. Rond 9.30 vertrekken alle kinderen richting de voetbalvelden en rond 9.45 uur zal één van de directeuren het welkomstwoord doen, waarna de dag geopend wordt met het openingsdansje.


Aan een 'waslijn' hangen kaarten met daarop verschillende spelletjes. De kinderen kunnen een kaart kiezen en vervolgens het bijbehorende spelletje spelen. Na afloop wordt de kaart weer teruggehangen en een ander spelletje gekozen enz. De kinderen van de onderbouw, groep 1 t/m 4 zijn per school gemixt en hebben een veld met spelletjes. De kinderen van de bovenbouw, groep 5 t/m 8 worden van alle scholen gemixt, wel groep 5/6 samen en 7/8. Zij spelen op het andere veld. Rond 11.30 zal de gezamenlijke afsluiting dan weer plaatsvinden, de kinderen zullen dan nog een certificaat krijgen. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief