Dolores Noguera en Kees de Hond op één van de prachtige locaties tijdens Rammelbakkenreis Breda-Nice.
Dolores Noguera en Kees de Hond op één van de prachtige locaties tijdens Rammelbakkenreis Breda-Nice. (Foto: )

Succesvolle Rammelbakkenreis voor Rick Jonckheere Foundation

THOLEN - Dolores Noguera en Kees de Hond zijn weer thuis na de Rammelbakkenreis van 3000 km in hun 21-jarige Volvo. Ze beschrijven de reis door 7 Europese landen als een ongelooflijke, waanzinnige en een bijzondere trip. Beiden vonden het fantastisch!


Dagelijks kregen ze een nieuw routeboek met daarin een uitgeschreven rit van gemiddeld 500 km per dag. De ritten waren iedere dag weer prachtig door o.a. de Franse Alpen en Italiaanse Alpen. Iedere nacht werd er op een andere camping geslapen in een tent. De temperatuur bij de eerste overnachting was nabij het vriespunt, maar werd in de loop van de week gelukkig beter. Na een goed verzorgd ontbijt, gingen ze elke dag weer op pad om te genieten van de mooie omgeving. Er waren eveneens 3 opdrachten waarmee ze punten konden verzamelen. Gedurende de rit waren er ook 2 beren (Rammel en Rammelientje), een fotograaf en videograaf mee. Zij hadden alleen geen vervoer. Wanneer één van hen in je rammelbak plaatsnam, dan kreeg je extra punten. Aan het einde van de week zijn Dolores en Kees op de 4e plaats geëindigd van de 60 deelnemende auto's.

Donatie
Dolores en Kees willen deze reis in één woord omschrijven als uniek. Ze hebben deze reis niet alleen voor het avontuur gedaan, maar ook om aandacht te vragen voor de Rick Jonckheere Foundation. Dit is deze week goed gelukt. De organisatie doneerde aan alle teams die voor een goed doel deelnamen. Het uiteindelijke bedrag van de actie is nog niet bekend. Want op zaterdag 18 mei vanaf 14.00 uur zal de Rammelbak van Kees en Dolores te bezichtigen zijn bij het Thools Bierfestival in de Meulvliet. Daar is nog de mogelijkheid om te doneren aan de Rick Jonckheere Foundation.

Janny Mathijssen


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief