Isabel Provoost, finaliste van The Voice of Holland 2017.
Isabel Provoost, finaliste van The Voice of Holland 2017. (Foto: Sander Stoepker)

Isabel Provoost komt voor optreden naar Tholen

  Sport en Vereniging

THOLEN - Isabel Provoost, finaliste van The Voice 2017, komt, in samenwerking met RemarQable Radio van Omroep Tholen, voor een optreden naar Tholen. De geboren Middelburgse gaat eind dit jaar beginnen aan haar eerste grote theatertour en zal voor de try-out naar Meulvliet in Tholen komen.


Samen met haar band zorgt ze voor een gevarieerde show, waarbij ze door middel van een aantal door haar gecoverde nummers, op persoonlijke wijze het verhaal vertelt over haar avontuur bij The Voice of Holland en over het vervolg van haar muzikale ontwikkeling. Het optreden zal op zaterdag 27 oktober 2018 plaatsvinden.

Voorprogramma

De muzikale avond zal rond 20.00 uur worden afgetrapt door lokaal zangtalent Lisa van Tiggele. Lisa, geen onbekende van het gemeenschapscentrum in Tholen, zal de zaal opwarmen met haar aangename stemgeluid door een aantal liedjes van bekende artiesten te zingen.

Promotie

Op zaterdagmiddag 22 september zal Isabel ter promotie van haar optreden in Meulvliet ook al een bezoekje brengen aan Tholen. Zij speelt in de muziekkiosk op de Markt een paar nummers met haar band, er kunnen ter plaatse kaartjes voor het optreden op 27 oktober worden gekocht en er is gelegenheid om met Isabel op de foto te gaan. De exacte tijd zal onder andere via de Facebookpagina van RemarQable Radio bekend gemaakt worden.

Kaartverkoop

Entreekaarten voor de show op 27 oktober zijn te koop bij Gemeenschapscentrum Meulvliet, Slijterij ’t Wienuus in Tholen, Boekhandel Heijboer in Sint-Annaland en online via chipta.com.

Kijk voor meer informatie op www.isabelprovoost.nl/agenda en op de Facebookpagina van RemarQable Radio. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief