Logo internetbode.nl/woensdrecht

Bergse drugsdealer en jonge klant uit Putte opgepakt in Putte

  112 Meldingen

PUTTE - Op een parkeerplaats aan de Zuster Will van Hooijdonkstraat in Putte zijn vrijdagavond een drugsdealer (25) uit Bergen op Zoom en zijn klant (16) uit Putte opgepakt.


Rond 20.10 uur controleerden agenten een automobilist en twee personen die zich bij de auto van de 25-jarige Bergenaar ophielden.

Recalcitrant Bij de auto hing een henneplucht. Daarom wilden de agenten de auto onderzoeken op de aanwezigheid van drugs. De jongen uit Putte die bij de auto stond begon zich toen recalcitrant te gedragen. Hij ging dicht tegen de agenten aan staan en bemoeide zich met het onderzoek. Hoewel hij tot twee keer toe gevorderd werd weg te gaan, bleef hij zich vervelend gedragen. Hierop is hij aangehouden. De jongen verzette zich daarbij hevig.

Zakje Een van de agenten zag tijdens de aanhouding dat er iets uit het raam van de geparkeerde auto gegooid werd. Bij nader onderzoek bleek het te gaan om een zakje met hennep. Daarop is de Bergenaar aangehouden. Beide verdachten zijn ingesloten.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief