trompet
trompet

Vijfde muziekmiddag op Jordaensplein in Putte

PUTTE - Voor het vijfde jaar op rij organiseert het dorpsplatform Putte een muziekmiddag. Zaterdag zijn diverse fanfares en harmonieën uit de omgeving te horen.


Het succes van de middag is volgens het dorpsplatform mede te danken aan de samenwerking met de Putse fanfare Volharding. "De vereniging staat midden in het sociaal-culturele leven van de gemeenschap en ondersteunt vele activiteiten", zeggen de organisatoren. "Hoewel het extra eisen stelt aan de bezetting en de eigenschappen en kwaliteiten van de muzikanten en dirigent wil de vereniging vasthouden aan haar keuze voor de fanfaremuziek."

Het programma van de muziekmiddag ziet er als volgt uit: 12.30 uur Aurora Woensdrecht, 13.30 uur gezamenlijk leerlingenorkest, 14.00 uur Volharding Putte, 15.00 uur Verbroedering Zandvliet en om 16.00 uur De Hoop Ossendrecht.

Niet van de partij

De muziekverenigingen van Huijbergen en Hoogerheide zijn dit jaar niet van de partij. Tussen de optredens door klinkt er ook muziek op het Jordaensplein in Putte.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief