Timo de Jong herovert koppositie in Woensdrechtse Wielerzomer
Foto: Remco Weterings / Venema Media

Timo de Jong herovert koppositie in Woensdrechtse Wielerzomer

PUTTE - De Friese Harthijs de Vries wist tijdens de vierde wedstrijd van de Woensdrechtse Wielerzomer de leiderstrui niet te behouden. Na de wedstrijd in Putte is de trui om de schouders gehangen van Timo de Jong. Bij de nieuwelingen was de overwinning voor Michael Boers. Bij de jeugd categorie 7 wist Sjoerd Bijlsma de overwinning te bemachtigen.

Langs het korte, maar zeer snelle rondje, met als start en finish de voetbalvelden van de Grenswachters stond net als bij de andere wedstrijden aardig wat publiek. Uiteraard wel op ander halve meter afstand. Voorzitter Jeroen van Wezel van één van de organiserende wielercomités gaf om 16:45 het startschot voor de jeugdcategorie en de nieuwelingen. Michael Boers pakte bij de nieuwelingen de winst voor Bodhi De Baat en Pierre van den Kieboom. Bij de jeugd pakte Sjoerd Bijlsma de winst voor Sven Van Merriënboer en Phillip van den Kieboom.

Om 18:00 uur stonden de Elite en Belofte aan de start voor 44 ronden wedstrijd. Harthijs de Vries verdedigde hier zijn leiderstrui maar moest deze afstaan aan Timo de Jong. De Jong pakte ook al de overwinning bij de openingsavond van de Woensdrechtse Wielerzomer in Ossendrecht.

De finale van de Woensdrechtse wielerzomer zal volgende week zaterdagmiddag worden verreden in Huijbergen.


DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief