Afbeelding
FOTO SASKIA ROKS

Lucas Beek is uw makelaar met vaste en betaalbare prijs

Door: Janny Mathijssen Bedrijvig Nieuws

WERNHOUT/ZUNDERT - Lucas Beek is 32 jaar en heeft een makelaarskantoor in Wernhout. Hij werkt er samen met Marian Pabst. De verkoopbegeleiding onderscheidt zich door een vast voordelig tarief voor de klant, onafhankelijk van de waarde van het te verkopen object. Onze inspanningen zijn immers nagenoeg voor iedere te verkopen woning hetzelfde, aldus Lucas Beek.

DOOR SASKIA ROKS

De huizenbemiddelaar Zundert maakt gebruik van de nieuwste technieken en staat garant voor een deskundige verkoopbegeleiding. Deze begeleiding kan men afnemen in een bepaald pakket, afhankelijk van de wensen van de klant. Het makelaarskantoor is volledig gericht op de bestaande bouw.

Keuze makelaar
Het makelaarskantoor in Wernhout staat op naam van Lucas Beek. Zijn ambitie is om op termijn een vestiging te openen in het centrum van Zundert. "Het zou goed zijn dat de mensen er in de gemeente Zundert een smaakje bij krijgen. De klant moet een keuze kunnen maken. Het gaat tenslotte om de grootste aan- of verkoop in een mensenleven!" Met zo'n aan- of verkoop is veel geld gemoeid, dus is het wenselijk dat de mensen op dat terrein iets te kiezen hebben! Wij zijn de betaalbare en lokale makelaar voor Zundert en omgeving, vertelt Lucas Beek.

Even voorstellen
Wie is eigenlijk Lucas Beek en hoe komt hij in Zundert terecht? Lucas Beek weet wat corso in Zundert betekent. Hij ging namelijk als klein jochie altijd bij zijn Zundertse oma naar de bloemenstoet kijken. Verder is hij getrouwd en trotse vader van dochtertje Julia. Momenteel pendelt hij voornamelijk door Zundert heen, van zijn makelaarskantoor Breda naar het kantoor aan de Kleine Heistraat.

Zundert
Het begon allemaal met de verkopen van huizen op Parc Patersven. Geleidelijk begon ook de vraag buiten het park toe te nemen. Binnen de gemeentegrenzen van Zundert hebben we al verschillende succesvolle verkopen weten te realiseren, weet Lucas te vertellen. Het voordeel is dat we een klein team zijn. Zo houden we lijntjes kort en hoeft de klant nooit lang te wachten. De rechterhand van Lucas is Marian Pabst. Zij beschikt over de nodige ervaring en samen vormen we een heel goed team, vertelt Lucas.

Nieuwste technieken
Een ander groot voordeel is dat we gebruik maken van de nieuwste technieken, legt Lucas uit. Zo maken wij gebruik van videotechniek. Een potentiële koper heeft het huis dus al een keer virtueel doorlopen. Hierdoor is het afhaakrisico na een fysieke bezichtiging kleiner. Bovendien hebben wij landelijk een groot bereik. Door het hele land verspreid zijn er namelijk maar liefst 49 vestigingen dus zodoende beschikken wij over een grote vijver om uit te vissen, verklaart Lucas. "En via facebook bereiken we een nieuwe specifieke doelgroep."

Vrijblijvend
Lucas Beek nodigt alle geïnteresseerden uit de regio Zundert uit om geheel vrijblijvend een waardebepaling van hun woning te laten doen. Zonder enige verplichting kan zijn team vervolgens adviseren over de verkoopstrategie. Nogmaals, de klant kan bij ons een pakket kiezen dat onafhankelijk van de waarde van het te verkopen huis, past bij de wensen van de klant. Wij hanteren een vast en voordelig tarief, aldus Lucas Beek.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief