Jongen (15) zwaargewond na steekpartij op bruiloftsfeest in Rijsbergen
Foto: Perry Roovers

Jongen (15) zwaargewond na steekpartij op bruiloftsfeest in Rijsbergen

RIJSBERGEN - Bij een steekpartij aan de Bredaseweg in Rijsbergen is zondagavond een 15-jarige jongen zwaargewond geraakt. De politie heeft twee verdachten aangehouden.


De steekpartij vond plaats rond 22.15 uur, net buiten Sultan Palace, waar op dat moment een bruiloftsfeest aan de gang was. Binnen was een ruzie ontstaan welke buiten werd voortgezet. Op 150 meter van de horecazaak raakte de jongen levensgevaarlijk gewond. Hij had een bloedende wond, die door een omstander met een doek werd dichtgehouden. Hij werd met een ambulance naar een ziekenhuis in Antwerpen vervoerd. 

Een getuige meldde dat er na de vechtpartij twee auto’s waren weggereden die mogelijk met het steekincident te maken hadden. Door het Operationeel Centrum werden direct surveillance auto’s naar de uitvalswegen richting België gedirigeerd omdat het vermoeden was dat de dader(s) die richting zou(den) gaan.

Dankzij deze flinke politie-inzet konden twee mannen worden aangehouden op de Meirseweg in Zundert. Het gaat om twee mannen uit het Belgische Lokeren. Het bruiloftsfeest is direct afgebroken. De politie heeft de zaak in onderzoek.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>