De befaamde truckersrit is vast onderdeel van het jaarlijkse Fancy Fair Feestweekend.
De befaamde truckersrit is vast onderdeel van het jaarlijkse Fancy Fair Feestweekend. (Foto: Charles van Campenhout)

Klaar voor Fancy Fair Feestweekend

  Algemeen,Nieuws

RIJSBERGEN - Het Fancy Fair Feestweekend is weer in aantocht. Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober staat de 84ste editie op het programma. Het spektakel vindt zoals gebruikelijk plaats in de (verwarmde) feesttent op de parkeerplaats achter de Koutershof in Rijsbergen. Middelpunt tijdens dit evenement zijn nog steeds de goede doelen waarvoor geld wordt ingezameld.


Het Fancy Fair Feestweekend wordt zaterdag geopend met de jaarlijkse truckersrit. De organisatie heeft vele vrachtwagenchauffeurs uit de regio bereid gevonden om mensen met een beperking een leuke dag te bezorgen. Voor de mensen met een beperking is het elk jaar een groot feest om mee te mogen rijden in een van de vrachtwagens. Vanuit het startpunt bij de Koutershof wordt vanaf 13.15 uur, in een lange stoet een tocht van 62 kilometer, door de hele gemeente Zundert gereden. De organisatie krijgt hierbij medewerking van Stichting Vakantie voor Iedereen. Zaterdag vindt ook het traditionele tentfeest plaats. De muziek is in handen van DJ Jantje, Hak op de Tak en Beatcrooks. De tent is geopend vanaf 19.00 uur.

Hollandse Middag

Zondag wordt de befaamde Hollandse Middag gehouden. Uiteraard zullen dan weer vele Hollandse meezingers door de feesttent klinken. Vanaf 14.00 uur komen J Gijs, Randy Watzeels, Kompakt & Friends, Joey Martens, Linke Soep, John West en Samantha Steenwijk in actie. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven in en rondom de grote feesttent achter de Koutershof. In de grote zaal van de Koutershof staat op zondagmiddag onder andere een luchtkussen. Ook kunnen er diverse oud-Hollandse kinderspelletjes worden gespeeld. De opbrengst van het Fancy Fair Feestweekend gaat volledig naar diverse Rijsbergse goede doelen. Surf voor meer informatie naar www.fffeestweekend.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES