Foto: Sandragrafie

Guus Broos stopt als gemeentesecretaris bij Gemeente Zundert

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - Per 1 januari 2020 legt Guus Broos zijn functie als gemeentesecretaris van de Gemeente Zundert neer. De werving voor een nieuwe gemeentesecretaris is reeds gestart. Directeur Catharine Verberne is komende periode waarnemend gemeentesecretaris.


Guus Broos is sinds 2016 werkzaam als eerste adviseur van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zundert. Daarvoor was hij al als adviseur verbonden aan deze gemeente. Samen met directeur Catharine Verberne realiseerde hij in Zundert de bestuurlijke en ambtelijke doorontwikkeling met als resultaat een netwerkorganisatie die volledig opgavegericht werkt. Deze prestatie werd in de zomer van 2019 bekroond met een nominatie voor Beste Overheidsorganisatie van het Jaar.

Combinatie

"In Zundert is deze zomer de jongste burgemeester van Nederland gestart. Ik mag mij, geheel toevallig, de oudste gemeentesecretaris van Nederland noemen. Een mooie combinatie waarin wij elkaar aanvullen en van elkaar leren. In 2020 ga ik Zundert met een gevoel van tevredenheid verlaten. Ik ben trots op wat de bestuurlijke en ambtelijke organisatie hier hebben bereikt," aldus Guus Broos.

Komende  dinsdag 3 december is de laatste gemeenteraad waar Guus Broos als gemeentesecretaris aanwezig is.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief