Jac Lodders- en Jan van Dongen-prijzen
<p>De winnaars.</p>

De winnaars.

(Foto: GGP)

Jac Lodders- en Jan van Dongen-prijzen

  Sport en Vereniging

ZUNDERT - De Jac Lodders-prijs werd dit jaar uitgereikt aan het bedrijf dat digitaal het beste uit de verf kwam.


De genomineerden waren About Plants Zundert BV (D032), Laxsjon Plants BV (D143) en Boomkwekerijen Zundert (D019). De prijs werd uitgereikt aan het laatste bedrijf; Boomkwekerijen Zundert (D019). Zij hadden een rustige, overzichtelijke website, zeer geschikt voor mobiel en maakten bovendien optimaal gebruik van de app. Alle opties waren ingevuld, inclusief de mogelijkheid om een bezoek in te plannen tijdens de beursdagen, er was sprake van een heldere presentatie en het motto ‘goed geworteld’ was op alle digitale media goed doorgevoerd.

De Jan van Dongen-prijs voor toeleveranciers kende eveneens drie genomineerden: Jiffy Products International BV (D078), Stichting VARB (D051) en Stichting Nationale Boomfeestdag (D141). De Stichting Nationale Boomfeestdag won deze verkiezing, dankzij de aantrekkelijke presentatie en de klant- en bezoekersgerichte opzet. Vanwege de nominatie van Stichting Nationale Boomfeestdag heeft Frank Nooijens zich afzijdig gehouden bij het uitbrengen van het juryoordeel.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/zundert&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;