Afbeelding
Foto: Caren Vermaat

Julien van Meer: ‘‘We hebben dit jaar super veel leuke evenementen op het programma staan’

Door: Caren Vermaat Algemeen

STEENBERGEN - Als echte Steenbergenaar is Julien van Meer van begin af aan betrokken bij het IJsfestijn Steenbergen dat dit jaar voor het zesde jaar plaatsvindt.

De eerste twee jaar hield Julien zich voornamelijk bezig met de opbouw van de ijsbaan. Daarna is hij gevraagd als voorzitter van het bestuur. Julien geeft aan dat er veel komt kijken bij de hele organisatie. “We zijn er eigenlijk het hele jaar mee bezig. Zodra een IJsfestijn wordt afgesloten beginnen we met de evaluaties en starten we met vergaderingen voor het volgende seizoen. Dan moeten we ook alweer vergunningen gaan aanvragen en een nieuw draaiboek in elkaar zetten. Dit jaar was het aan het begin van het jaar nog best onzeker in verband met corona of het wel of niet kon doorgaan. Het is natuurlijk twee keer niet doorgegaan dus toen we rond de zomer hebben besloten dat het dit jaar wel door zou gaan, is alles in een stroomversnelling geraakt. Toen zijn we wekelijks met het bestuur bijeen gekomen om alles voor elkaar te krijgen. En dit jaar hadden we ook nog de energiecrisis. 

Gelukkig heeft de gemeente ons daar heel goed mee geholpen, anders had het dit jaar weer niet door kunnen gaan! We hebben dit jaar weer veel leuke evenementen en activiteiten op het programma staan. Inwoners kunnen zich ook nog aanmelden voor de Winter Pub Quiz die op 10 december wordt gehouden. Op 16 december is de adres ski avond met DJ Chrisje Antonissen en op 23 december komt Zero Friction optreden.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief