Uitpuffen na de Vestingloop
Uitpuffen na de Vestingloop Foto: Christel Schiphorst

Iedereen kan dit jaar meedoen met de Vestingloop dankzij aangepast parcours

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

STEENBERGEN - Na een succesvolle editie in het Jubileumjaar 2022, staat ook dit jaar de Vestingloop in Steenbergen op de agenda. De vesting zorgt weer voor een mooi historisch decor voor deze tweede editie. De Vestingloop Steenbergen wordt een inclusief sportfeest voor iedereen.

Met of zonder hulpmiddel en aanpassingen
Voor deelnemers in een rolstoel, met een handbike, extra begeleiders of andere hulpmiddelen is er een aangepast parcours waarin alles verhard is en er geen trappen en stoepranden zitten. Of het nu om de 1, 5 of 10 kilometer gaat: elke uitdaging is geschikt gemaakt. Zo kan iedereen meedoen en genieten van de sfeer, de toffe routes en de gezelligheid.

Deelnemen
De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Voor de deelnemers met een handicap of degene die de route mét of zonder hulpmiddel willen afleggen, is er een aparte optie in het aanmeldformulier. Zo is de start van de run voor iedereen veilig, met ruimte voor verschillende (elektrisch ondersteunde) hulpmiddelen en loop- of roltempo’s. Bij de start en langs het parcours zijn voldoende (gehandicapten-)parkeerplaatsen en toiletten.


Ga ook de uitdaging op 2 april aan! Aanmelden kan via www.vestinglopen.nl/steenbergen.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief