Afbeelding
Foto: Vossenburcht

Morgen een groot feest vanwege 20-jarig jubileum van de Vossenburcht

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

NIEUW-VOSSEMEER - De Vossenburcht, het kloppende hart van Nieuw Vossemeer bestaat in april 20 jaar. En dat gaat groots gevierd worden, door en voor alle gebruikers. Een speciaal voor deze gelegenheid samengesteld comité houdt zich bezig met de voorbereidingen.


De Vossenburcht is een niet meer weg te denken plaats voor allerlei activiteiten. Voor ouderen wordt er van alles georganiseerd door o.a. de KBO, De Zonnebloem en de Kleine Vos. De Huisvrouwengroep heeft hier regelmatig bijeenkomsten , er is een sjoelclub, en er wordt regelmatig gebiljart, ook in een regionale competitie. Daarnaast heeft het gebouw een functie in de vorm van oefenruimte voor verschillende muziekgezelschappen zoals o.a. Semper Cresendo, De Vossenblaozers, Fieremente, het kerkkoor, ’n Eigenwijs of OSIVEO. Ook worden de verschillende ruimtes benut voor Tai-Chi, Yoga lessen , Buitenschoolse Opvang, of vergaderingen van de verschillende organisaties.
Natuurlijk zijn ook de Carnavalsmiddag, Blauwe Maandag, en Sinterklaasfeest niet te vergeten. Op deze manier biedt de Vossenburcht een kans voor alle inwoners om hun sociale contacten op peil te houden, of om contacten te vernieuwen, wat in deze tijd heel belangrijk is. Je kunt er elke dag terecht er is bijna altijd wel iets te doen. En je hoort regelmatig dat inwoners tot soms wel drie of vier keer per week een bezoek brengen aan de Vossenburcht om aan een activiteit deel te nemen.
Om al deze gebruikers te bedanken, is het plan opgevat om voor en door de gebruikers en alle inwoners van Nieuw Vossemeer een feestmiddag te houden waar iedereen welkom is.

Zondag 2 april is de feestmiddag met het volgende gevarieerd programma: 13:00 - Aubade Semper Cresendo, 13:30 uur - Openingswoord door de voorzitter., 14:00 uur - Optreden Fieremente, een ensemble van Semper Cresendo, 15:00 uur - Optreden zangkoor ’n Eigenwijs, 16:00 uur - Optreden accordeonvereniging OSIVEO, 17:00 uur - Sluiting

Bij binnenkomst krijgt iedereen een kop koffie met wat lekkers en 1 consumptiebon aangeboden. Meerdere consumptiebonnen zijn tegen gereduceerde prijs in de zaal verkrijgbaar. Ook mag iedere aanwezige gratis een envelop met lootjes trekken om prachtige prijzen te winnen. Dus reden genoeg om hierbij aanwezig te zijn, en een gezellige middag te hebben waar volop gelegenheid is om tussen de optredens door lekker bij te praten met dorpsgenoten. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief