Afbeelding
Foto: M. van Aalst

Sasso Montanari gaat goed; nu nog meer mannen

Sport en vereniging

STEENBERGEN - Sasso Montanari is een enthousiast en gezellig kamerkoor met een goed amateurniveau, een inspirerende dirigent en geeft meerdere concerten per jaar in de regio West Brabant.

Wij bereiden ons de komende maanden voor op een concert op 21 mei as, dat in het teken staat van de mei maand. We zingen over o.a. de lente met muziek van Elgar, Brahms en andere mooie componisten. Wij zijn op zoek naar enthousiaste mannen met zangervaring en bieden de mogelijkheid om de komende drie maanden met ons mee te oefenen voor dit concert. Wij hebben voor iedere stem oefenpartijen die je op de mail krijgt en op die manier kun je de tenor of baspartij instuderen. En dan natuurlijk ook tijd om gezamenlijk te oefenen tijdens de koorrepetities. 

We oefenen op maandagavond van 19.45 uur tot 21.45 uur in het Podium te Steenbergen. En wie weet, bevalt het zo goed dat je na het mei concert bij ons wil blijven zingen. We hopen het van harte!! Als je interesse hebt, stuur dan een mail naar info@kamerkoor-sassomontanari.nl of bel 06-10747899.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief