Afbeelding
Foto: Politie Basisteam Weerijs

Burgemeester sluit woning aan Kotterstraat na vondst hennepkwekerij

Door: Olaf Knook Algemeen

THOLEN - Burgemeester Marleen Sijbers heeft besloten om een woning aan de Kotterstraat voor drie maanden te sluiten. Vorige maand trof de politie op dit adres een professionele hennepkwekerij. De bewoner is gearresteerd en wordt ook verdacht van betrokkenheid bij de aanslag op een woning aan het Slachtveld.

De politie ging op woensdag 13 maart het huis aan de Kotterstraat binnen. Op zolder ontdekten de agenten een hennepkwekerij met 213 potten en aanwijzingen voor eerdere oogsten. Ook vonden ze een zak met 855 gram hennepgruis, 1.62 gram hasj, 7 lege cilinders lachgas, 1.71 gram MDMA en veel professionele attributen in de woning.

Bewoners aangehouden

De bewoners van het huis, een 24-jarige man en een 25-jarige vrouw uit Tholen, werden aangehouden. De man wordt ook verdacht van betrokkenheid bij de aanslag op een woning aan het Slachtveld, samen met vier andere verdachten.

Burgemeester Marleen Sijbers heeft besloten om de woning aan de Kotterstraat met bijbehorend erf en aanwezige opstallen te sluiten. De sluiting is van kracht gegaan op 17 april 2024 om 9.00 uur voor de duur van drie maanden.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief