De politie heeft nu ook een 24-jarige man uit Tholen gearresteerd voor betrokkenheid.
De politie heeft nu ook een 24-jarige man uit Tholen gearresteerd voor betrokkenheid. Foto: Venema Media

Vierde verdachte aangehouden voor aanslag op woning Slachtveld

Door: Olaf Knook Politie

THOLEN - De politie heeft vanmorgen een vierde verdachte gearresteerd voor de explosie bij een woning aan het Slachtveld in Tholen. Het gaat om een 24-jarige man uit Tholen. Ook wordt een man uit Sluis verdacht van betrokkenheid, maar hij werd niet thuis aangetroffen. Gisteren werden al drie andere verdachten uit de regio gearresteerd: een 27-jarige man uit Stavenisse en twee vrouwen uit Tholen (43 en 45 jaar oud). 

De 24-jarige man uit Tholen werd woensdagochtend aangehouden. De politie doorzocht zijn huis, waarbij ze restanten van een hennepkwekerij en lachgascilinders vonden. Tegelijkertijd doorzochten agenten een woning in Sluis voor een andere 31-jarige verdachte, maar hij was niet thuis. De politie is nog steeds op zoek naar deze man. Beide mannen worden verdacht van betrokkenheid bij de explosie. 

Meerdere arrestaties

Gisteren werden op last van de officier van justitie al drie verdachten gearresteerd. De 27-jarige man uit Stavenisse wordt ervan verdacht het explosief te hebben geplaatst. De politie verdenkt de twee vrouwen uit Tholen (43 en 45 jaar) van het besturen van de vluchtauto’s, waaronder de Renault Clio die in de uitzending van Opsporing Verzocht werd getoond. De politie sloot dinsdag niet uit dat er nog meer aanhoudingen werden verricht.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief