Afbeelding
Foto: politie Zeeland.

Politie deelt beelden inbreker

Door: Redactie Algemeen

VLISSINGEN - De politie Zeeland heeft beelden gedeeld van een inbreker die wordt verdacht van meerdere woninginbraken in Vlissingen en Oost-Souburg. Van deze inbraken bestaan camerabeelden waarop de man te zien is.

Bij een woning aan de Margrietlaan en de Hogeweg in Vlissingen werd eind 2022 ingebroken. Ook bij een woning aan het Oranjeplein in Oost-Souburg was het raak. De man die op de beelden staat is een licht getinte man met een smal tot normaal postuur. Hij is vrij lang en heeft kort, donker haar. Hij draagt een blauwe spijkerbroek met een zwarte riem. Bij de woninginbraak aan de Hogeweg droeg de man schoenen van het merk Nike, voorzien van een geel logo. Ook droeg hij hier een muts. Bij de andere inbraken droeg hij donkere schoenen.

Meld Misdaad Anoniem
De politie is op zoek naar mensen die weten wie deze man is of een vermoeden hebben wie dit is. Wie meer informatie heeft kan bellen met de politie: 0900-8844, of via het whatsapp-nummer van de politie: 06-1220 7006. Wie liever anoniem een melding doet kan terecht bij Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief