Overzicht van een wedstrijd in de sporthal te Rijsbergen
Overzicht van een wedstrijd in de sporthal te Rijsbergen Foto: Johan Tax

Winterkampioenschappen kruisboogschieten

Sport en vereniging

RIJSBERGEN - Winterkampioenschappen kruisboogschieten Kring Zundert.

Nu het carnavalsweekend weer achter de rug is gaan de neuzen van de kruisboog schutters weer richting het schietseizoen. Kring Zundert opent met de jaarlijkse Winterkampioenschappen. Zaterdagavond 25 februari worden de automatische schietbanen weer opgesteld in sporthal ‘t Trefpunt te Rijsbergen. Zondagmorgen 26 februari zal dan de eerste serie worden geschoten vanaf 09.30 uur, en de tweede serie start rond 11.00 uur (Let op! Aanmelden graag een half uurtje van te voren). Aansluitend aan de wedstrijden worden de nieuwe Kampioenen gehuldigd. De schutters hebben allemaal hun nieuwe klasseindeling gekregen aan de hand van de resultaten van vorig jaar en kunnen zich nu gaan ‘meten’ met hun nieuwe collega’s per klasse. 

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in deze sport de mogelijkheid om eens even kennis te komen nemen. Tijdens deze wedstrijd mag je komen kijken hoe dat allemaal in zijn werk gaat. 

Schutters van negen Zundertse kruisboog verenigingen strijden hier om de titels van Kring Zundert. Langs deze weg iedereen veel succes en dat het weer een sportieve strijd mag zijn.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief