Artikelen in deze editie

Klaar voor carnaval!

Kleine school met toekomstperspectief

In de St. Jorisstraat in Zevenbergen hangt de witte vlag met ut Knijn en de slingers al te wapperen in de harde wind. Prins Wilfried is ontzettend blij en heeft veel zin om weer een warm, leutig en saamhorig carnavalsfeest te gaan vieren in Zeuvebultenlaand.

“Een overvloed aan vrijwilligers voor het komende Carnavalsfeest in Fijnaart. Alleen de raad van 5, mag lastminute nog aangevuld worden tot 11, wie durft?" zegt Basterino van Hoof (44) vader van 2 pubers en werkzaam als vrachtwagenmonteur bij de DAF in Roosendaal.

Kleine school heeft toekomstperspectief

Wopke Hoekstra bezoekt Moerdijk op 1 maart

Oorlogswinter nog één keer uitgesteld naar 13, 14 en 15 mei

WILLEMSTAD - Kogelvangers is niet goed begonnen aan de hervatting van de competitie. Na de deceptie, vorige week tegen De Fendert, kon de Willemstadse formatie afgelopen zaterdag in Scharendijke tegen ZSC’62 opnieuw niet overtuigen en verloor met 1-0.

ZEVENBERGSCHEN HOEK - DHV moest aantreden met een sterk gewijzigd elftal.

IRK Immanuel- en Bernardusparochie: 0168-323218, www.immanuel-parochie.eu, info@immanuel-parochie.eu; 0165-330502, www.bernardusparochie.nl, info@bernardusparochie.nl.

ZEVENBERGEN - Bij TWC Zevenbergen gaat op 5 maart a.s. officieel het wielerseizoen van start. De toercommissie heeft weer een gevarieerd programma opgesteld waarbij er zaterdags en zondags weer mooie ritten gereden kunnen worden.

WEST-BRABANT - In je eentje zitten piekeren, daar schiet je niets mee op. Daarom heeft KBO-Brabant in samenwerking met Brabantse seniorenvereniging 'Ons gesprek' ontwikkeld.

EXPOSITIE

Problemen Slikgatse Kemphanen nagenoeg opgelost