Artikelen in deze editie

Toch nog schaatsplezier!

Op de Markt, waar vorige week olympisch kunstrijdster Lindsay van Zundert werd gehuldigd, verscheen een ijsbaan voor de jeugd. Schaatsende kinderen vertelden ons over hun dromen. Met in het achterhoofd Lindsay als groot inspirator voor de jeugd om dromen na te jagen.

Jean-Pierre Schouw wethouderskandidaat

Gemeenteraadsverkiezingen: Gelukkig geen megagrote kieslijsten

ACHTMAAL - Zondag 20 maart, op de drempel van de lente, wandelen de natuurgidsen van IVN Mark & Donge over het landgoed de Oude Buisse Heide.

'De Achtertuin' nieuw jaarproject Caritas

ETTEN-LEUR - VVD Etten-Leur en Ons Etten-Leur reageren verbaasd op het besluit om drie speeltuintjes in de wijk De Keen te sluiten. De gemeente kiest ervoor speelplekken te centreren.

ETTEN-LEUR - CDA-Tweede Kamerlid Derk Boswijk bracht vrijdag een bezoek aan het melkveebedrijf van de familie Sweep aan de Rijsbergseweg in Etten-Leur. Bij dat bezoek stond de vraag centraal welke ruimte er is in de toekomst voor boerenbedrijven in het Buitengebied.

Vrijwilliger worden bij stichting Samen Op Reis?

ETTEN-LEUR - Het heeft drie jaar geduurd, maar dit jaar wordt de Las Montage Profwielerronde Etten-Leur weer verreden. De veertiende editie staat -toepasselijk- gepland voor zondag 14 augustus. Voorzitter Ronnie Buiks is opgetogen dat alle seinen op groen staan.

ETTEN-LEUR - Kent u ons al? KoorBusiness uit Etten-Leur.

ETTEN-LEUR - Een volle rolcontainer met 886 pakken Douwe Egberts koffie voor de voedselbank! Huib van Lent en Jan van de Riet van Lionsclub Etten-Leur ‘De Vryeheydt Etten' droegen het over aan Thomas Chaulet, voorzitter van de Voedselbank.

Lezing over sterrenkunde: De Gaia missie

ETTEN-LEUR – Zaterdagochtend onthulde wethouder Frank Vrolijk samen met de oudste inwoner van het Vorstendom in de wijk Sanderbanken, Ad Verheijen (79) een verbindingsbankje wat op initiatief van een aantal straatbewoners tot stand gekomen is.

ABC houdt dansmiddag als in de fifties

Projectkoor begint weer een project: Schubert!

ETTEN-LEUR – De Zilveren Moeierboom wordt dit jaar eindelijk weer uitgereikt. Aanbevelingen voor de onderscheiding moeten voor 30 april zijn ingeleverd. Sinds een aantal jaren bestaat er in Etten-Leur een bijzondere blijk van waardering.

ETTEN-LEUR - Woensdag 23 februari heeft de Jeugd Activiteiten Commissie van vv Internos een Voetbal Glow Party georganiseerd voor de JO7 tot en met de JO14. Deze groep was verdeeld in groep 1 (JO7 tm JO9) en groep 2 (JO10 tm JO14).

Woensdag 9 maart

Nooit te oud om te leren: 1000 euro voor opleiding

ETTEN-LEUR - Woensdag 2 maart was er een leuke spelletjesmiddag in en rond De Vleer voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

ETTEN-LEUR - Na een fantastische start in de 4e klasse zijn deze jongens (Luuk, Muthana, Jelle, Siem, Boet, Tobi, Leroy, Jesse, Albion, Viggo, Finn, Jurre, Cas en Mickael) snel naar de 3e klasse gegaan.

ETTEN-LEUR - De carnavalsdagen zijn voorbij dus er kunnen weer wedstrijden gespeeld worden. Als de teams tenminste geen coronagevallen hebben opgelopen.

ETTEN-LEUR - Zaterdag 12 maart vormt Etten-Leur het decor voor de jaarlijks terugkerende voorjaarswandeling van Wandelvereniging de Losse Feeter. Een mooi moment om samen het voorjaar te beginnen.

ETTEN-LEUR - Afgelopen week is Bridgeclub Etten-Leur weer gestart met dinsdagavond-bridgen in De Linde. Het was meteen weer volle bak. Dat betekent dat al onze leden weer uitzagen naar het bridgen.