Oud-Tholenaar Rico Verhoeven in december opnieuw in de ring om titelgevecht
Foto: James Law, Glory Sports International

Oud-Tholenaar Rico Verhoeven in december opnieuw in de ring om titelgevecht

THOLEN - Kickbokser en oud-Tholenaar Rico Verhoeven staat in december opnieuw in de ring om zijn wereldtitel te verdedigen. Onduidelijk is echter wie zijn tegenstander gaat zijn, want zowel Badr Hari als Jamal Ben Saddik maken hun opwachting tijdens deze avond.


GLORY Kickboxing heeft woensdagavond bekendgemaakt dat er plannen zijn voor een nieuw wereldtitelgevecht. Wanneer het gevecht precies op de planning staat is nog niet duidelijk. Ook de locatie is nog niet bekendgemaakt.

De organisatie is nog druk bezig met het vormgeven van het evenement. Men wil immers wel veel publiek toelaten bij het evenement, maar een en ander moet wel vormgegeven worden met inachtneming van de huidige coronamaatregelen.

De laatste keer dat we Rico 'the King of Kickboxing' Verhoeven in actie zagen was in december 2019. Toen stond hij voor de tweede keer tegenover Badr Hari. Net als bij het eerste gevecht, raakte Badr Hari geblesseerd waardoor Rico de wedstrijd won. Meer dan dertigduizend man, onder wie veel bekende Nederlanders, kwamen toen naar het GelreDome in Arnhem voor een echte kickboksavond.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief