Artikelen in deze editie

STANDDAARBUITEN - Op vrijdagavond 20 mei heeft Harmonie Oefening traditiegetrouw de spits afgebeten voor de 45e editie van de Dorpsweek van Standdaarbuiten.

ZEVENBERGEN - De brug Rode Vaart wordt omgebouwd tot een brug die bediend kan worden op afstand.

HEIJNINGEN – De legendarische fluitist Chris Hinze is gestrikt voor een optreden op Fort Sabina in Heijningen. Hinze is meer dan een fluitist, het is een wereldreiziger, een verhalenverteller en levensgenieter.

ZEVENBERGEN - Het bowlingseizoen is voorbij. Individueel kan er elke vrijdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur nog een bal worden gegooid. De standen worden niet meer doorgegeven.

Fietsvierdaagse Speeltuinvereniging Kindervreugd

MOERDIJK - Op Hemelvaartsdag werd op sportpark de Klaverweide in Moerdijk het traditionele Jan van Gils georganiseerd. Voetbalvereniging TPO was gastheer van maar liefst 20 teams (4 dames en 16 heren). In 5 poules van 4 streden de teams tegen elkaar om de eerste 2 plaatsen.

ZEVENBERGEN - De honkballers van Seven Hills hebben zondag de Blue Hitters verslagen met 20-2. De gasten uit Maasdam zijn een ploeg in opbouw en geen partij voor Seven Hills.

Doorkomst Roparunin Helwijk

Jubelen tijdens 90 jarig jubileum van Virtus

IRK Immanuel- en Bernardusparochie: 0168-323218, www.immanuel-parochie.eu, info@immanuel-parochie.eu; 0165-330502, www.bernardusparochie.nl, info@bernardusparochie.nl.

Dennis en Marjon Schenk namen in 2014 het bedrijf JS Tuin- en Bosbouw machines over. Vanuit hun winkel- annex werkplaats aan de Schellingstraat in Etten-Leur runnen zij hun bedrijf in tuin- en parkmachines. De twee zijn gespecialiseerd in de verkoop van de merken STIHL en HONDA.

ZEVENBERGSCHEN HOEK - Maar liefst 7x trof DHV doel, Lepelstraatse Boys werd afgelopen zaterdag met 1-7 verslagen.

ZEVENBERGEN - Het komende weekend staan er voor de leden weer mooie ritten op het programma van TWC Zevenbergen.

Vrijdag 3 juni