Artikelen in deze editie

Op de bres vooreerbetoon aanpiloten uit WO II

Rucphen weer gastheer ZLM Tour

Sportief succes voor Martinusschool

De 15-jarige Geert van der List uit Rucphen verzamelt materialen uit zijn regio van de Tweede Wereldoorlog. In zijn kinderjaren werd zijn interesse aangewakkerd, hij woonde toen in Willemstad.

Job Elshout (23) uit Zegge is lid van Stichting The Dutch Polar Bears uit Roosendaal. Deze stichting zorgt er onder andere voor dat de Britse bevrijders van deze stad niet vergeten worden.

De Tweede Wereldoorlog houdt verschillende generaties bezig. Zo ook in Rucphen waar een groepje zich sterk maakt voor een definitief monument op de plek waar in 1943 een Halifax neerstortte. Nestor van dit gezelschap is Ad van Uffelen (72) uit Rucphen.

Wielergemeente Rucphen weer gastheer ZLM Tour

Muzikale ontmoeting tussen NEO en KNA Schijf

Sprundel en omgevingwandelend verkennen

Team De Denkers wint pubquiz KBO Sprundel

Geslaagde Sprundelsefiets4daagse

Succes voor Martinusschool op NK Schoolhandbal

Programma maand juni Heemtuin Rucphen

Wie kan er mooier vertellen over zijn vak dan degene die er dagelijks mee bezig is. Waar komt zijn of haar liefde voor het vak vandaan? Waarom hebben ze voor dit beroep gekozen? Wat is er nou zo mooi aan het vak? En hoe ziet een werkdag er eigenlijk uit? Deze week: Robin Roks.

Uit het Trendrapport Bedrijfsleven van KVK blijkt dat het aantal starters in mei 2022 met 16 procent hoger is dan vorig jaar.

Toerclub zegge startklaar voor Fietsvierdaagse editie 2022

Orion is een nieuwe supporter rijker

Kerkelijke vieringen in de gemeente Rucphen

Donderdag 16 juni