Artikelen in deze editie

Jeroen Nieuwenhuis (53) is een van de leden van de Memoir’44 Brigade Nederland.

Leon Nieuwkoop (46) uit Klundert speelt veldslag op veldslag tegen Duitsers, Fransen en Amerikanen.

Oranjecomité organiseert bloemetjesmarkt Heijningen

Scouting Zevenbergen langs de deuren voor eieractie

WILLEMSTAD - Overhandiging herinneringsboek door Erna Eigeman aan de Koepelkerk in Willemstad. Zaterdagmiddag 2 april was het gezin van Erna Eigeman te gast in de Koepelkerk, ook zondag tijdens de dienst waren er een aantal in ons midden.

ZEVENBERGEN - Onlangs is Basisschool De Toren in Zevenbergen uitgeroepen tot Klassewerkplek 2022.

ZEVENBERGEN - Het team Stucadoors Bedrijf Kanters speelde afgelopen vrijdag 1 april thuis tegen het team Cortini automotive 2 uit Oosterhout.

Vrijdag 8 april

ZEVENBERGEN - Veel medewerkers aan het spektakelstuk ter gelegenheid van de wegens corona vorig jaar uitgestelde officiële opening van de Zevenbergse haven, waren donderdagavond 31 maart naar de grote zaal bij Van der Hooft gekomen voor de kick-off van het evenement.

KLUNDERT - DSO 1 mag de komende twee zaterdagen play-off duels gaan spelen met als inzet promotie naar de tweede klasse.

ZEVENBERGEN - Er staan voor het komende weekend voor alle groepen van TWC Zevenbergen weer mooie ritten op het programma.

ZEVENBERGEN - Wat een geweldige partij bowlen. Deze week op de vrijdagmiddag (week 14) schoten de deelnemers uit hun slof. Bijna de gehele ploeg zat boven haar gemiddelde.

ZEVENBERGEN - Het laatste weekend van de zaalcompetitie is niet best gegaan voor de teams van KV Focus.

WILLEMSTAD - Voor het eerst in de voorjaarscompetitie tafeltennis 2022 wisten alle teams van Witac’89 een ruime overwinning te boeken.

HELWIJK - De langst schietende leden van Luchtbuksvereniging Helwijk eindigen deze keer als laatste.