Artikelen in deze editie

Inwoners van Halderberge gaan meer betalen

Waspunt Wmo verhuist dit jaar

Saamhorigheid in verbouwde Turkse moskee

Verlagen snelheid N640 lijkt niet gewenst

Sophie Goderie op de vlucht in Hunted

Zweedse puzzel

Halderberge heeft haar eerste Happy Street

Bezoekersaantallen Spookhuis Hoeven gaan door het dak

Vragenlijst

AGENDA

Devo red het niet tegen 12 man

Herfstwedstrijd in Ulvenhout voor jeugd Concordia Florebith

HOEVEN - Hoeven speelde thuis tegen VOAB uit Goirle. We wisten niet wat we van deze ploeg moesten verwachten. Het was de 1ste keer dat we voor de competitie tegen VOAB speelden.

BOSSCHENHOOFD - Elk jaar organiseertde Bosschenhoofdse Vrouwen Vereniging een informatieavond voor onze dames. Dit jaar is het thema 'veilig verkeer'. Voor onze generatie een héél belangrijk thema.

Halloween in Kringloopwinkel

OUDENBOSCH - Op 8 november bestaat de senioren Soos van de Protestantse Kerk van Oudenbosch 40 jaar! Dat wordt uiteraard gevierd op 13 november. Op 8 november 1978 zijn Janny van der Put, Nely Schols en Nel Kuik gestart met deze soos.

Muzikaèl terug met nieuwe show LIKE!

OUDENBOSCH - De Halderbergse Bode valt bij een aantal adressen op 31 oktober in de bus en die dag is tevens de laatste dag van dit seizoen dat de Botanische Tuin Arboretum Oudenbosch open is voor het publiek.

Vliegende start kaartverkoop Lions Lachen & Eten met Muzikael

OUDENBOSCH - Onder het motto “We moeten elkaar kennen in Halderberge”, bezocht Frans Meijer, voorzitter van de werkgroep Amnesty Halderberge de geheel verbouwde Turkse moskee in Oudenbosch.

Hoeven Schoon!

Movember op het werk? Zo doe je dat!