Artikelen in deze editie

Schoolvoetbalmatchesmogen weer

Leuke marktactie voor Zevenbergen

Caldic in beeld voor arbeidsmigranten

Willemstadse jeugd schittert in The Passion

Geen Koningsdag inStanddaarbuiten

Cora (43) is moeder van 4 kinderen (10, 9, 6 en 4) en werkt sinds dit schooljaar, na een omscholing, 2 dagen per week als juf van groep 5 op de Prot. Christelijke School de Singel in Willemstad.

Niels Korteweg (12) uit groep 8 van de Protest. Christelijke Basisschool de Singel speelde samen met Fien de Boer (11) uit groep 7 in de Kids’ Passion respectievelijk de rol van Petrus en Judas in de muziektent op Bastion Zeeland.

EHBO-vereniging Aqua'53 start nieuwe cursus

WILLEMSTAD - De hoofdmacht van Kogelvangers herstelde zich afgelopen zaterdag van de nederlaag, een week eerder tegen Tholense Boys. Op de Willemsch Veste werd ZSC’62, in een moeizaam verlopen duel, met 1-0 verslagen.

KLUNDERT - Donderdag 14 april mochten de schoolverlaters van het Palet uit Klundert bij Mopal palletindustrie op het industrieterrein Moerdijk kennis komen maken met de biodiversiteit, die daar leeft.

FIJNAART - De dagen voor Pasen hebben de vrijwilligers van de Zonnebloem-afdeling ‘de Vijfhoek’ bij al hun gasten een lekker vrolijk en gezond paaspakket gebracht. Thuisbezorgd met natuurlijk een gezellig praatje. Wie zou er niet blij worden met deze extra aandacht!

ZEVENBERGEN - De gemeente gaat onderzoeken of een terrein aan de Schansdijk in Zevenbergen geschikt is om semipermanente huisvesting te realiseren. In fase 1 gaat het om huisvesting voor circa 200 Oekraïense vluchtelingen.

Koningsdag in Moerdijk

KLUNDERT/ZEVENBERGEN - Hoe toevallig kan het zijn, dat VV Klundert en Seolto, onafhankelijk van elkaar, op dezelfde dag hun jaarlijks schoolvoetbaltoernooi organiseerden, dat gebeurde in de gemeente Moerdijk.

’Boodschappentrolley Win-aktie’

KV Focus start met tweede helft veldcompetitie

Senior Bowling Zevenbergen

Kerkelijke vieringen in de gemeente Moerdijk

'Voor maatwerk'

'Voor maatwerk'

Donderdag 21 april