Artikelen in deze editie

Bij aankomst op het voetbalveld treffen we het omdat juist de spelers JO13 aan het oefenen zijn. Hoofdtrainer Pascal van Dijck en assistent trainer Arno Verwater.

In de kantine ‘de Zwingelkooi’ treffen we bestuurslid Margareth Reuvers, die al 15 jaar meedraait.

De lijn trekker René Jongmans: “Ik zet bij Noordhoek de lijnen uit. Ik heb alle maten in mijn hoofd. Het moet Iedere week gebeuren. Zonder lijnen geen voetbal. Hoeveel meter lijnen zet je uit?

25-jarig MTC-Zevenbergen houdt open avondrit

FIJNAART - De Jumbo-supermarkt verhuist mogelijk van de Kadedijk naar het centrum van Fijnaart. De gemeente Moerdijk heeft daarover een intentieovereenkomst gesloten met Rialto Vastgoedontwikkeling en Green Real Estate.

Spaanse Vuelta raast door Langeweg

Tejatergroep Snippers: As It Is In Heaven

MOERDIJK – Eind augustus maken tientallen uitwisselingsstudenten van over de hele wereld hun droom waar door een periode ondergedompeld te worden in de Nederlandse cultuur en gewoontes.

Bewegen voor senioren is belangrijk en gezond

ZEVENBERGEN - Dinsdag 31 mei werd er in de theaterzaal van de Borgh een miniconcert gegeven door het probeerorkest van de Muziek Vereniging Zevenbergen (MVZ) in samenwerking met MOOZ, het opleidingsorkest van MVZ.

Ziekentriduüm 2022 in de Immanuelparochie

WTC Heij=Fijn houdt vierde Fijnaartse Fiets4daagse

Koor Zezam zoekt mannen

Waskrijtjes tegenkinderkanker

IRK Immanuel- en Bernardusparochie:0168-323218, www.immanuel-parochie.eu; 0165-330502, www.bernardusparochie.nl.

LANGEWEG - De Mariaschool in Langeweg gaat definitief dicht. De school fuseert met De Hoeksteen in Zevenbergschen Hoek. Basisschool Het Kompas in Heijningen blijft nog wel een jaar open. Het besluit tot sluiting van Het Kompas is uitgesteld tot 1 augustus 2023.

KLUNDERT - Na 2 jaar zonder regionale kampioenschappen was het afgelopen maand dan eindelijk weer zo ver. Het Brabants kampioenschap zwemmen werd gehouden in Eindhoven.

75-jarig jubileum vv Noordhoek

WILLEMSTAD - Na een 2-4 overwinning bij degradant NOAD’67 heeft Kogelvangers de competitie van derde klasse B als negende beëindigd.

Keetie van Oosten-Hage (fiets)toertocht op 11 juni

ZEVENBERGEN - Op zaterdag 11 juni a.s. organiseert Toerwielerclub Zevenbergen de Evelo Biesboschtocht.

LANGEWEG - Als je zo terugkijkt op een leven dan is er toch wel veel veranderd. Ja je bent ouder geworden. Piet 87 en Dora 83. Het wiegje van Dora de Coninck stond in een arbeidersgezin in Zevenbergen.

Waar komt de naam Evelo eigenlijk vandaan?

Volgens het CBS waren de afzetprijzen van de Nederlandse industrie in april gemiddeld 29 procent hoger dan in april 2021.

KLUNDERT - De junioren va KHSV t Wachtertje Klundert hebben in plaats van een avondje vissen een leeravond gehad afgelopen vrijdag 3 juni.

Woensdag 8 juni