Artikelen in deze editie

Bingo voor ColSensation

Molenfeesten op Boulevard

Drie gewonden door ontploffende gasflessen

Schuldhulpverlening neemt flink af in Bergen op Zoom

City Service Punt kost gemeente 80.000 euro extra

Kindervakantiespel in teken van Superhelden

'Het is tijd om mijn kunst te laten zien'

Applaus

Ik ben Bergen: Elly van Eekelen

BERGEN OP ZOOM - Na 4-jarige ervaring met het Filo-Café hebben we in overleg met aanwezigen besloten om meer uit te gaan van het goede gesprek en minder van het café.

BERGEN OP ZOOM - Stichting de Moerkens organiseert in samenwerking met de Bridgeclubs Bridge Beter, De Vier Winden, De Moerkens en Sans Fumee, die op verschillende avonden/middagen bridgen, een gratis bridge beginnerscursus in september.

Duitse roeivereniging op bezoek bij roeivereniging Aquarius

BERGEN OP ZOOM - De gezamenlijke muziekverenigingen krijgen in de periode 2019 tot 2020 per lid twintig euro meer subsidie. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders besloten.

Wandeling over landgoed Mattemburgh onder begeleiding van een gids

Bewoners Vlierstraat denken mee over concrete acties

BERGEN OP ZOOM - In 2017 is binnen atletiekvereniging Spado gestart met een nieuwe groep, de RaceRunners. De eerste training vond plaats op 31 mei en vanaf toen is de groep hard gaan groeien.

Olympia trail op Fort de Roovere

BERGEN OP ZOOM - Het Baby- tot Kleutercafé in de Bibliotheek Bergen op Zoom is dé ontmoetingsplek voor ouders en verzorgers: samen ervaringen uitwisselen over de ontwikkeling van baby’s en peuters.

Iedereen welkom bij Open Lesweek CKB

BERGEN OP ZOOM - Het Getij, Ontmoetingsplaats voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten.

'Fikkie stoken' met Brabants Landschap voor kinderen bij De Kraaijenberg

Nu we zo'n mooie lange hete zomer hebben gehad weliswaar dus zonder De Schelp, het zwembad en zonder ook een geplande beloofde strandtent; (volgens mij is daar vooral wat oudere jeugd mee content).

HALSTEREN - Het zondag team Halsteren is al vanaf eind juli bezig om zich voor te bereiden op de competitie die voor hen begint op zondag 2 september met een thuiswedstrijd tegen Gemert.

Economische groei zet verder door

HALSTEREN - Het is weer bijna zover! De Wandelvierdaagse van Halsteren gaat dinsdag 4 september weer van start. Vier dagen lopen langs mooie routes door Halsteren en een stuk Lepelstraat.

SynapsZ brengt eerbetoon aan Bergse kunstenaars

Doe yoga in je dagelijkse leven