Artikelen in deze editie

Stijlorenrijk en Ut Zwaajgat vieren één groot feest!

"Gewoon lekker met de massa mee", dat zeggen Elke en Bloem, respectievelijk 15 en 16, op het feest op de Markt. Voor hun is dit het eerste grote carnaval was ze zelf naar toe gaan.

Kind met overgewicht helpen met leefstijl

‘Het wordt weer eens tijd voor optimisme’

ETTEN-LEUR - Op zaterdag 5 maart organiseert het Roparunteam uit Etten-Leur weer een Fotochallenge. Na een geslaagde eerste editie in 2021 met veel enthousiaste reacties, organiseren we deze activiteit graag nog een keer. Inschrijven is mogelijk tot en met 4 maart.

ETTEN-LEUR - Ben je altijd al benieuwd geweest naar wat paardencoaching is en hoe het in zijn werk gaat? Dan heb nu je kans om dit te zien en te ervaren. Sinds begin dit jaar zit Harmonio Paardencoaching gevestigd bij manage Stal ’t Sander.

BREDA - Iedere woensdagavond komen we bijeen van 19.00-22.00 uur. In het Cultureel Centrum aan de Mgr. de Vetstraat 2 in Breda.

ETTEN-LEUR - Bent u minder mobiel en wilt u toch graag uw stem uitbrengen bij de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart? Wij hebben vrijwilligers klaar staan die u graag naar de stembus brengen!

Paardensportvereniging Concordia Florebit 100 jaar

ETTEN-LEUR - De Grafische Werkplaats Etten-Leur valt onder de paraplu van het Nederlands Drukkerij Museum en is ingericht om workshops te geven aan mensen, die graag iets op grafisch gebied willen vervaardigen.

ETTEN-LEUR - Het eerste exemplaar van het Jaarboek Etten-Leur 2021 is uitgereikt. Accountmanager Desiree Cooremans overhandigde burgemeester Miranda de Vries vrijdag het boek.

Samen op pad met de Zonnebloem

Seniorenraad zoekt actieve bestuursleden

Roparun 2022 komt door Etten-Leur

Stichting Woonkompas: € 3.120,- van Fonds Cohesie

ETTEN-LEUR - Nu alles weer vanouds is, kunnen we weer vooruit kijken en gaan plannen.

ETTEN-LEUR - Nu alle beperkingen vanwege COVID-19 niet meer nodig zijn, kunnen de beugelaars van BC ’t Palet vol overgave hun geweldig mooie spel hervatten.

Bridgeclub KBO Etten zoekt nieuwe leden

ETTEN-LEUR - Na de 6de ronde heeft Centrum-Zuid een goede slag geslagen. Zelf wonnen zij uit bij het Belgische Wuustwezel met 110-121.

RREL start opstapgroep voor (her)startende lopers

Activiteiten voor jeugdleden HSV De Kleine Voorn

ETTEN-LEUR - Jullie hadden nog wat tegoed van ons: De uitreiking van de prijzen van de grote clubactie! We hebben maar liefst 6800 euro opgehaald dit jaar!

Kerkelijke vieringen inEtten-Leur

Jeffrey, je hebt 2 jaar geleden het bedrijf overgenomen van je vader. Stond dat in de sterren geschreven?

'De HBV Etten-Leur gaat voor een zonnige toekomst'

ETTEN-LEUR - Vanaf de eerste signalen dat Corona tot een pandemie zou leiden was de inzet van vrijwilligers van het Rode Kruis essentieel. Ook veel nieuwe vrijwilligers meldden zich aan om mee te helpen.

Woensdag 2 maart